top of page

Over P-Dental

Wij P-Dental, Dutch supplier of PACT®, kijken er naar uit om in samenwerking met Cumdente PACT® te introduceren in de Nederlandse mondzorg.

P-Dental is een jonge onderneming die gericht is op het ondersteunen van de mondzorg met innovatieve, evidence based oplossingen. P-Dental is ontstaan door onze persoonlijke interesse voor innovatie binnen de mondzorg en de toepasbaarheid hiervan binnen de moderne mondzorgpraktijk. Wij volgen dan ook de innovaties op de voet en zijn vooral geïnteresseerd in methodes die zowel voor de mondzorgprofessional als voor de patiënt voordelen met zich mee brengen. Want onze overtuiging is; een gezonde mond is essentieel voor een gezond lichaam. Behandelmethodes moeten zowel voor een patiënt als effectief en prettig worden ervaren maar moet vooral ook voor de behandelaar eenvoudig en gebruiksvriendelijk zijn.

Dental Tools in Pocket

Het team van P-Dental bestaat uit 5 zeer geëngageerde personen met elk een eigen expertise gebied. Zo zijn er 2 specialisten binnen de mondzorg die beide al meer dan 25 jaar ervaring hebben met diverse tandheelkundige behandelingen. Een farmaceut die methodes waarbij farmaceutisch actieve stoffen worden gebruik kritisch evalueert en ons van advies voorziet over de bewezen effectiviteit en veiligheid. Aangevuld met 2 ondernemers die veel affiniteit hebben met de mondzorg en over uitstekende marktkennis beschikken is ons team compleet. Gezamenlijk wordt er gekeken naar innovatie en methodes die mogelijk een meerwaarde kunnen hebben binnen de Nederlandse mondzorg. 
Nieuwe methodes worden door ons grondig onderzocht, getest en geëvalueerd waardoor wij 100 % achter onze producten kunnen staan.

Female white toothy smile

De afgelopen drie jaar heeft P-Dental zicht gefocusseerd op photo-activated therapy, de methode waarop PACT® is ontwikkeld. In samenwerking met Cumdente GmbH (Duitsland) introduceren wij  in Nederland PACT® Photo-Activated Therapy. Dé oplossing voor paro, endo en peri-implantitis! Cumdente, de producent van PACT®, is een al decennia actief binnen de Photo-activated therapy en hebben de therapie perfect ontwikkeld zodat het heel eenvoudig en efficiënt kan worden toegepast. In Duitsland, Oosterijk en Zwitserland is deze therapie niet meer weg te denken uit de praktijken en zijn de resultaten revolutionair. De methode is inmiddels door ons team in Nederland ook uitvoerig getest en de resultaten zijn zeer indrukwekkend. PACT® therapie kan worden toegepast bij parodontitis, peri-implantitis, cariës, binnen de endodontologie en bij soft-tissue en bosinfecties in de mond. 

Wij P-Dental, Dutch supplier of PACT®, kijken er naar uit om in samenwerking met Cumdente PACT® te introduceren in de Nederlandse mondzorg. 

cumdente pact duo leeg.jpg
bottom of page